mr. Michel Nijland

Tijdens en na mijn studie fiscaal recht ben ik werkzaam geweest bij diverse belastingadvieskantoren, waarvan zeven jaar bij een kantoor uit de 'Big Four'. Binnen de nationale praktijk heb ik veel ervaring opgedaan, met name op gebied van (her)structurering.

Eigenschappen die goed van pas komen in mijn werk, zijn gedegen communicatieve vaardigheden en goede planning. Dit maakt mij een goede coördinator van uw fiscale processen en (her)structureringen, waarbij vaak overleg nodig is met u, de Belastingdienst, notarissen en accountants.

Grootste uitdaging is het bijhouden van de doorlopende veranderingen in fiscale wetgeving en beleid. Daarvoor heb ik een team van hoogopgeleide collega’s waarmee ik regelmatig vaktechnisch overleg heb.

TIP: Ook voor u zijn deze veranderingen in de fiscaliteit uitdagend, doordat deze invloed kunnen hebben op de bestaande situatie. Het is daarom raadzaam om met enige regelmaat uw situatie met een fiscalist te bespreken. Uiteraard zijn wij altijd bereid om met u te kijken naar fiscale kansen en risico’s die zich voordoen.

Michel Nijland is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

mr. Michel Nijland

Debbemeerstraat 14
2131 HE Hoofddorp
T: 06 - 22 95 43 73
Email: michel@finaf.nl

TOP