Over FIN

Advocatuur & Fiscaliteit

Wij zijn FIN Advocatuur & Fiscaliteit, een modern kantoor gevestigd in Hoofddorp, gemeente Haarlemmermeer.

U kunt bij ons terecht voor advies en bijstand op het gebied van fiscaal recht, contractenrecht en personen- en familierecht. Op al deze gebieden hebben wij specialisten werken die u kunnen voorzien van gedegen en praktisch advies. Bij ons krijgt u heldere adviezen, zonder ingewikkeld taalgebruik. Wij staan bij voorkeur naast u en denken proactief met u mee. Wij gebruiken geen derdengeldenrekening, zodat wij geen derdengelden kunnen ontvangen. Onze kantoorklachtenregeling vindt u hier.

Ons kantoor is bij uitstek toegankelijk voor u. U kunt ons bereiken via e-mail/sms/whatsapp of via onze social media. 

Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@finaf.nl of 023 - 30 30 730.

FIN Advocatuur & Fiscaliteit is een kantorencombinatie die wordt gevormd door M. Nijland Belastingadvies B.V. en SV Advocatuur. Beide kantoren werken onder de naam FIN Advocatuur & Fiscaliteit maar voor eigen rekening en risico. Beide disciplines hebben een eigen beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Bij langdurige afwezigheid van mw. mr. S. Verhagen zal, tenzij anders aangegeven, mw. mr. M.C. Tijsterman de praktijk van mr. Verhagen waarnemen. 

 

Haar contactgegevens zijn: 

 

Advocatenkantoor Tijsterman

Hoofdweg 726 A

2132 BV Hoofddorp

 

Telefoon: 023 – 565 12 41

E-mail: info@mariannetijsterman.nl

Advocatuur

Indien u verzekerd bent voor rechtsbijstand, dan kunt u ons doorgaans (kosteloos) inschakelen. De kosten die wij voor u maken, worden in veel gevallen namelijk vergoed door de verzekeraar. Dit geldt voor alle rechtsbijstandsverzekeraars, zoals Das Rechtsbijstand, ARAG Rechtsbijstand, SRK Rechtsbijstand, Klaverblad, Centraal Achmea, Nationale Nederlanden. 

Kortom, u hebt een vrije advocaatkeuze. U hoeft geen genoegen te nemen met een door de verzekeraar aangeboden jurist, maar kunt de advocaten van ons kantoor inschakelen op kosten van de rechtsbijstandsverzekeraar. Wenst u meer informatie te krijgen over deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

De advocaten van FIN zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en volgen de beroepsregels en gedragscodes van deze organisatie. De regels en codes zijn op te vragen via de Nederlandse Orde van Advocaten.

De fiscalisten van FIN zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). De regels en codes zijn op te vragen via de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Wij hebben maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Wij ondernemen verantwoord en hebben onze organisatie duurzaam ingericht.

Wij zijn lid van de ondernemersverenigingen Ondernemend Hoofddorp en Meerbusiness.

In het licht van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur, wijzen wij u op het volgende rechtsgebiedenregister:

Rechtsgebieden2022

FIN

Debbemeerstraat 14
2131 HE Hoofddorp
T: 023 – 30 30 730
E: info@finaf.nl

TOP