Over FIN

Advocaten & Fiscalisten

Wij zijn FIN Advocaten & Fiscalisten, een modern kantoor gevestigd in Hoofddorp, gemeente Haarlemmermeer.

U kunt bij ons terecht voor advies en bijstand op het gebied van het arbeidsrecht, belastingrecht contractenrecht, huurrecht, familierecht, ondernemingsrecht, strafrecht en vastgoedrecht. Op al deze gebieden hebben wij gespecialiseerde advocaten en fiscalisten werken, die u kunnen voorzien van gedegen en praktisch advies. Bij ons krijgt u heldere adviezen, zonder ingewikkeld taalgebruik. Wij staan bij voorkeur naast u als ondernemer en denken proactief met u mee. Wij gebruiken geen derdengeldenrekening, zodat wij geen derdengelden kunnen ontvangen. Onze kantoorklachtenregeling vindt u hier.

Ons kantoor is bij uitstek toegankelijk voor u. U kunt ons 24 uur per dag bereiken, al dan niet via e-mail/sms/whatsapp of via onze social media. Wij zijn onder nadere actief op Facebook, Linkedin en Google+.

Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@finaf.nl of 023 - 30 30 730.

Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

 

FIN Advocaten & Fiscalisten is een maatschap welke (indirect) wordt gevormd door mr. M. Nijland en mr. R. van Viersen. Deze maatschap heeft een samenwerking met mr. S. Verhagen, welke haar werkzaamheden voor eigen rekening en risico verricht. De advocaten en fiscalisten hebben een eigen beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Informatie over deze verzekeringen is beschikbaar voor cliënten.

Indien u verzekerd bent voor rechtsbijstand, dan kunt u ons doorgaans (kosteloos) inschakelen. De kosten die wij voor u maken, worden in veel gevallen namelijk vergoed door de verzekeraar. Dit geldt voor alle rechtsbijstandsverzekeraars, zoals Das Rechtsbijstand, ARAG Rechtsbijstand, SRK Rechtsbijstand, Klaverblad, Centraal Achmea, Nationale Nederlanden.

 

Kortom, u hebt een vrije advocaatkeuze. U hoeft geen genoegen te nemen met een door de verzekeraar aangeboden jurist, maar kunt de advocaten van ons kantoor inschakelen op kosten van de rechtsbijstandsverzekeraar. Wenst u meer informatie te krijgen over deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

De advocaten van FIN zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en volgen de beroepsregels en gedragscodes van deze organisatie. De regels en codes zijn op te vragen via de Nederlandse Orde van Advocaten.

De fiscalisten van FIN zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). De regels en codes zijn op te vragen via de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Ons kantoor maakt onderdeel uit van het fiscale samenwerkingsverband D4 Belastingadvies. Dit is een samenwerkingsverband dat bestaat uit diverse fiscalisten die kennis met elkaar deelt en grote fiscale (advies)werkzaamheden verricht.

Wij hebben maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Wij ondernemen verantwoord en hebben onze organisatie duurzaam ingericht.

Verder bieden wij jaarlijks diverse stageplaatsen aan. Dit doen wij op MBO, HBO en WO-niveau. Wij zijn een erkend leerbedrijf en weten dan ook geen ander wat er van ons wordt gevraagd bij het begeleiden van stagiaires.

Tot slot zijn wij lid van de ondernemersverenigingen Ondernemend Hoofddorp en Meerbusiness.

In het licht van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur, wijzen wij u op het volgende rechtsgebiedenregister:

Rechtsgebieden2021

FIN

Debbemeerstraat 14
2131 HE Hoofddorp
T: 023 – 30 30 730
E: info@finaf.nl

TOP