mr. Sabrina Verhagen

In 2012 ben ik met veel enthousiasme gestart als advocaat, waarbij ik mij gedurende de loop der jaren ben gaan specialiseren in het personen-en familierecht en (civiel) jeugdrecht. Bij voornoemde twee rechtsgebieden ligt mijn hart.

Het personen- en familierecht en (civiel) jeugdrecht zijn bij uitstek twee rechtsgebieden waar, naast de uitsluitend juridische zaken, ook veel menselijke aspecten met elkaar zijn verweven. Een echtscheiding, verbreking samenleving of relatie, dan wel een onder toezichtstelling of uithuisplaatsing van een kind, zijn gebeurtenissen waarbij de wereld vaak even op zijn of haar kop staat voor degene die hiermee te maken krijgt. Juist in die situaties is begrip, inleving en ondersteuning belangrijk, naast verstand van zaken op het juridische vlak.

Ik ben een bevlogen advocate waarbij het mijn doel is om mijn cliënten onder goede begeleiding door een (emotioneel) moeilijke periode te slepen om aan het einde van die reis tot bevredigend en acceptabel resultaat te komen. Hierbij geldt dat ik een luisterend oor bied, adviseer, meedenk en resultaatgericht handel in het belang van mijn cliënt.

Sabrina Verhagen is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Een derdengeldenrekening gebruikt Sabrina Verhagen niet, zodat zij geen derdengelden kan ontvangen. De kantoorklachtenregeling van Sabrina Verhagen treft u hieronder aan.

mr. S. Verhagen is lid van de Vereniging van Familie-en Jeugdrecht.

mr. Sabrina Verhagen

Debbemeerstraat 14
2131 HE Hoofddorp
T: 06 - 15 22 90 10
E: verhagen@finaf.nl

TOP