mr. Simone van der Aart

In 2012 ben ik begonnen met mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Gedurende mijn studie heb ik enkele studentstages gelopen bij diverse advocatenkantoren, waardoor mijn interesse in de advocatuur is aangewakkerd. Na mijn bachelor besloot ik voor de master Straf- en strafprocesrecht te kiezen.

Mijn masterscriptie schreef ik over de vraag of het wenselijk zou zijn artikel 5 Wegenverkeerswet om te vormen van een gevaarzettingsdelict naar een gevolgsdelict. Met het schrijven van deze scriptie heb ik veel kennis opgedaan over het verkeers(straf)recht. In 2017 heb ik mijn master afgerond, waarna ik gelijk aan het werk ben gegaan bij een advocatenkantoor.

Tot heden heb ik voornamelijk ervaring opgedaan op het gebied van het strafrecht, verkeers(straf)recht en jeugdstrafrecht, maar juist de combinatie met andere rechtsgebieden als het huurrecht, arbeidsrecht en contractenrecht maakt de advocatuur voor mij bijzonder interessant. Ik wil me dan ook breed oriënteren en zo belangrijke ervaring opdoen in verschillende soorten zaken.

Voor cliënten zal ik mij altijd maximaal inzetten om zo tot het best haalbare resultaat te komen. Ik denk mee met cliënten en probeer altijd bereikbaar te zijn voor hen, omdat goede communicatie bij mij bovenaan staat.

Simone van der Aart is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten

mr. Simone van der Aart

Debbemeerstraat 14
2131 HE Hoofddorp
T: 023 30 30 7 30
E: vanderaart@finaf.nl

TOP